4 minúty čítania, Monika Vrtova 15. 04. 2020

Tielko je obľúbeným kúskom v každom pánskom šatníku. Cez leto poslúži ako trendy odev a cez zimu ho môžeš využiť ako praktický nátelník vhodný pod sveter. Ako ale tielko nosiť a s čím ho kombinovať aby si vynikol? To sa dozvieš v našom článku...

Základné pravidlá nosenia tielka

Tielko si môže dovoliť každý muž, ale pred samotným ukazovaním sa na verejnosti by si nemal zanedbať základnú prípravu po zimnom období. Všetci sme po zime takpovediac vybledli. Naša pokožka už nemá ten krásny snedý nádych od slnečných lúčov. Preto by si mal začať s postupným opaľovaním sa, aby si v tielku nevyzeral ako "snehulienka". :)

Viem, že práve myslíš na svalnatých týpkov, čo sa predvádzajú na kúpalisku. Nemusíš ale zúfať! Stačí mať dostatok sebavedomia, a tielko si môžeš obliecť aj keď nie si úplne "namakaný". Tielku by sa ale mali vyhýbať naozaj chudí jedinci, pretože dokáže tento fakt ešte zvýrazniť. Títo páni si naopak môžu dopriať pestrofarebné a bohato potlačené tričká s krátkym rukávom, ktoré pridajú na objeme a zvýraznia napríklad hruď.

S čím tielko kombinovať

Tielko sa vynikajúco hodí ku krátkym nohaviciam rifľového alebo teplákového materiálu. Základným kúskom do kombinácie tielko-nohavice patria modré rifľové kraťasy. Tie by v tvojom šatníku zaručene nemali chýbať. Ďalším povinným kúskom v šatníku sú pánske bermudy. Pohodlné, a slušácky pôsobiace nohavice dĺžky po kolená sú proste topka. Neboj sa ani kombinácie farieb tón v tóne. Takto vytvoríš trendy letný outfit.

Ďalším spôsobom je kombinácia s dlhými nohavicami. Ak sa chystáš vybaviť dôležité záležitosti, určite si na seba zober formálnejšie dlhé nohavice. Nie všade sa hodí docupkať si v kraťasoch. :) Pokojne siahni po rifľoch v tmavších alebo svetlejších odtieňoch modrej alebo šedej farby.

Kde všade tielko využiješ

Samozrejme aj do fitka alebo na rôzne športové aktivity. Tielko je veľmi pohodlné a nebráni ti pri pohybe aj v tých najnáročnejších situáciách. Vyberaj kúsky zo 100% bavlny pre ešte lepší komfort počas nosenia.

Do prírody alebo na prechádzku je výbornou voľbou tielko bielej farby. Môžeš predsa pôsobiť elegantne a mužne zároveň. Nezabudni svoj outfit doplniť o biele tenisky.

Do mesta je tielko ako stvorené. V kombinácii s pohodlnými teplákovými kraťasmi budeš vyzerať štýlovo. Tak "šup šup" vyber si z našej širokej ponuky zaujímavých pánskych tielok a poteš sa novým kúskom.