3 minúty čítania, Monika Vrtova 25. 03. 2020

Každý chlap sa chce u seba doma cítiť pohodlne. Ak bývaš sám, alebo máš partnerku s podobným vkusom ako je ten tvoj, bude to pre teba hračka.

Ako ale zariadiť pohodlné chlapské hniezdočko? Máme pre teba pár inšpirácií.

Gurmánska kuchyňa

Ak bývaš sám, určite nám dáš za pravdu, že kuchyňa musí byť hlavne praktická. Žiadne prehnané dekorácie, ani všadeprítomné kvietočky tu nemajú miesto. Pravá chlapská kuchyňa by mala mať všetko potrebné po ruke a nebude na škodu, keď bude aj moderne vyzerať. Nezabudni zakomponovať modrú farbu, zvoľ napríklad skrinky v jej odtieňoch. Aby si svoj kuchynský kútik trochu ozvláštnil, siahni napríklad po zaujímavej tapete s motívom mesta a vytvor štýlový kuchynský priestor.

Komfortná obývačka

FOTOTAPETA ZELENÝ ŠÍP - GREEN ARROW

Obývačka je miestom na stretnutie s kamarátmi, relax po celodennej práci a priestor, v ktorom trávime počas dňa najviac času. Preto je potrebné vytvoriť zo svojej obývačky svoje pohodlné hniezdočko. Pokiaľ ide o zariadenie, vyberaj čo najväčší gauč v rámci možností tvojho priestoru. Oceníš ho najmä pri početnejších návštevách u teba doma alebo prípadnej domácej párty. Moderná tapeta dá ale tvojmu interiéru ten správny šmrnc! Čo by to bol za chlapský interiér bez poriadneho auta?

Pracovný kútik na povinnosti

FOTOTAPETA ÉTERICKÁ VEŽA

Zabezpeč si kútik len pre seba. Každý predsa potrebuje miesto, kde si pokojne vybaví všetky pracovné či osobné záležitosti a zorganizuje si všetky potrebné dokumenty. Udržuj si vo svojich veciach poriadok! Len tak sa ti bude bývať pohodlne. Ak si neporiadny, a nevieš ako začať s upratovaním, urči si dva dni v týždni, počas ktorých sa budeš venovať upratovaniu aspoň hodinu.

Spálňa plná krásnych snov

DEKOPANEL TRÁVA VO VETRE

Ak chceš presvedčiť svoju budúcu priateľku, že aj v tebe drieme umelecká duša a máš estetické cítenie, mal by si sa poobzerať po zaujímavom obraze do spálne. Veď predsa umenie ešte nikomu nezaškodilo, a ty budeš mať u svojej polovičky o bod naviac! :)

Všetky zaujímavé doplnky, pomocou ktorých ľahko doladíš interiér nájdeš na stránke www.dovido.sk